.....................(^_^)

Hai semua...entry aku kali nie tak de tajuk sebab aku pun tak tau nak bagi tajuk ape..
Huhu aku agak gembira ri nie...sebab??kite tunggu nak saksikan entry aku yang akan datang..Aku da ade geng beb wat blog nie..=)

Cube tengok sekarang kul berape?Pukul 11 lebih nak masuk pukul 12 da nie..Patutnye aku kat dapur time macam nie..Nape aku berblog pulak sekarang??hahaha

Dok la rajin kupas bawang semua,bile bukak pili air kat sinki dapur tup tup air takde..
 
Aku pun cakap kat mak
"Mak, air takde....nak gune air tangki ke ape mak?"  
(untuk masak la..tak kan untuk mandi pulak..)
 
Hahaha mak jawab ape
"Tak payah masak dulu la..Tunggu pukul 12 karang, tengok air ade ke tak"

Wah!!berbunge ati aku kejap..hahaha mane taknye sebab aku dapatla dok berblog nie ha..kalau tak,tak de makna nyer aku dapat dok depan laptop nie..Tapi kejap je nie..Sat g tolong la mak kat dapur..Mak pun rilek-rilek je lagi ni..Mak sendiri kate kejap je masak..Lagi pun lauk hari nie simple and sempoi...Tu semue takde masalah,boleh bikin..wa3
 
Owkeiy korang...setakat nie je dulu..Kita sudahi entry nie dengan surat Al-Asr dan tasbih kifarah..
 
**************************
Amin......

p/s:aku nak g dapur da nie..chow

 

2 comments:

SHaRZ said...

hihihi...ske masak lambat aek..adeh lapa la plop...

Schaza Abieyza said...

SHaRz:hehehe tny mak ye..air xdop ni haa..den pun xtau guane...hahaha (hamek ko,ganu +nogori)memg terabur..