Selamat Pengantin Baru...

Selamat Pengantin Baru
Selamat berbahgia
Selamat ke anak cucu
Selamat sejahtera

Semoga berpanjangan
Semoga berkekalan 
Semoga satu tujuan
Semoga aman...

Selamat Pengantin Baru buat kawan-kawanku yang bakal melangsungkan perkahwinan mereka pada bulan Disember ni..huhu resah gelisah nie sebab bile aku nak kawen..??hahaha Sebenarnya aku rilek je, sampai seru nanti kawen lur..Jodoh sampai awal,kawen awal lur..


Nie kawan aku masa sekolah menengah dulu..Seingat aku,kitorang ade la fight sape akan kawen dulu..hahaha  dulu..,mase kitorang form 1..Almaklum la 1 dorm..Tup tup die kawen dulu..anyway
 kepada kawanku Aqilah Hanif, Selamat Pengantin Baru yer...huhu macam tak dapat datang je kat majlis dia nie..Tahniah ye sebab bertemu jodoh dengan brader masa Sekolah Tun Perak dulu..Semoga sentiasa berbahagia di samping suami tercinta..

NEXT....

Owhkeiy, niew kawan aku kat UiTM Puncak Alam pulak...Die pun nak kawen jugak..Aku tak pasti bape lame diorang nie bercinta tapi setahu aku memang betul la ni pakwe ni..wa3 yela aku mane la tau sangat tentang die sebab 1 sem je duduk serumah ngan die mase dapat kolej dulu..R5 503 tak silap aku la no. rumah tuu..anyway

Kepada kawanku Ramizah@Muna, Selamat Pengantin Baru yer...aku tak dapat datang dong..Jauh bangat si..hehe aku akan doakan ko supaya perkahwinan korang bahagie untuk selame-lamernyerr..hehe time kasih sebab tag kad ko kat aku..

NEXT....
 Kawan sekolah menengah dah, kawan UiTM pun dah, sekarang ni kawan sekolah rendah pulak..hehe aku tak bape rapat pun dengan die ni..tapi ape-ape pun Selamat Pengantin Baru buat Siti Nur Mastika bt Mikail Lim yang akan melangsungkan perkahwinannya pada 18 Disember 2010..aku mungkin akan datang kot..umah dekat je..hehe..

NEXT....  
Seterusnya staf kat Majlis Perbandaran Jasin, tempat aku praktikal tahun lepas..hehe time kasih kak Emy pos kad kawen kat saya..Kak Emy akan melangsungkan perkahwinannya pada 11 Disember 2010..Kepada Zureme bt Mahmodaslom..Selamat Pengantin Baru jugak...I'll be there, insya Allah...hehe tapi takde teman...ahakz!!den sogan sebenarnyeee....
 
NEXT.... 


Aku???hahahaha...Akan melangsungkan majlis pertunangannye pada.......... 
 
 Same-same lah kite tunggu..
 
p/s:jangan caye ngan yang last tuu...
 
 .


 

8 comments:

yana d'zone said...

tu la...cik syaza,sila nikah secepat yang mungkin...saya x pernah kok melayan wedding orang melake :)

ayienz said...

tk lame dh tu b nk tunang.. jgn lupe jemput aku tau..hehe

Schaza Abieyza said...

yana d'zone:hehehe tunggu cik yana kawen dulu..rombongan meminang pun takde lagi nie..wa3 perasan betul

Schaza Abieyza said...

ayienz:hahaha ayin,tu bagi gempak je..majlis kawen nnti aku tag kad kat ko deh..datang jgn xdatang..jadi photographer beb!!

yana d'zone said...

lagi 2 tahun mesti ada,okay...hahaha paksa!

Schaza Abieyza said...

yana d'zone:hahaha cepat sangat tuh...tak abis blaja lagi la time tuh..

yana d'zone said...

x pe,mase blaja pun bole...baru bersemangat,hehehe

Schaza Abieyza said...

yana d'zone:hehehe insya Allah..lagi 3 4 tahun..
anda msti dtg ke mjls sy..