Contest "I Love Flower" by Hazanis...

Assalamualaikum semua...




Aku rasa tak terlambat lagi untuk join contest "I Love Flower" by Hazanis yang comel loteh tuu..sebab tarikh tutup dia 31hb Disember 2011.  Kira esoklah tarikh tutup dia.
Macam best je nak join sebab tengok banner dia cantik dengan bunga tapi aku takde gambar yang nak dipertandingkan pun..
Akhirnya aku ambil keputusan untuk cuba nasib juga..
Kalah atau menang tu belakang cite la..hehehe adat pertandingankan...
Aku sekadar mencuba je..hehehe



















Jeng..
















Jeng..
















Jeng..


















































Ni lah gambar aku bersama munge. hehehe
Masa nie tak salah aku, kakak aku yang konvo.
Sebab banyak munge dia dapat, aku peganglah satu..huhu

Aku tak tau nak tag kat kawan-kawan yang lain atau tak sebab esok tarikh tutup penyertaan. Takut pulak diorang tak sempat nak cari gambar diorang dengan bunga.
Kalau rasa-rasa nak join, join je ok..

P/s:  Kepada adik Hazanis yang comel loteh, gambar ni tak seberapa pun.  Harap diterima penyertaan la ye..


0 comments: