Tudung Bawal 3 tones...

Assalamualaikum dan salam sejahtera...

Yes, aku memang berminat dalam bidang perniagaan, jual-menjual ni. Sejak dari sekolah rendah lagi, aku dah mula menjinak-jinakkan diri dalam bidang ni. Hoho aku pun tak tau kenapa dan macam mana minat aku boleh ke arah ni dan bidang yang aku ambil sekarang (Pentadbiran Kesihatan) berbeza dengan bidang yang aku minat ni. Cuma sejak fakulti aku di'merge'kan, aku berada di bawah Fakulti Pengurusan Perniagaan.

Waktu berputar dan masa berubah, tudung bawal kini kembali dengan trend sendirinya. Tak dinafikan, kalau dulu tudung bawal popular dengan batu di sekeliling tudung dan mempunyai pelbagai nama batu. Sekarang, tudung bawal tampil dengan bawal plain atau kosong sama ada 1 tone, 2 tones mahupun 3 tones. Terbaru ni, pelbagai tudung bawal yang dikeluarkan. Contohnya, bawal printed @ bawal bercorak, tudung bawal crown, tudung bawal sulam dll.

Untuk ini, secara kecil-kecilan aku nak mencuba untuk menjual tudung bawal 3 tones.  Sebabnya, tudung bawal 3 tones ni cantik pada mata aku.  Jadi aku ambil sikit untuk mencuba. Jom!!!cuci mata..

Kod 1
RM 15 sehelai
2 pcs available

Kod 2

RM 15 sehelai
3 pcs available

Kod 3
RM 15 sehelai
SOLD OUT!!!


Kod 4
RM 15 sehelai
1 pcs available



Kod 5
RM 15 sehelai
1 pcs available



Kod 6
RM 15 sehelai
1 pcs available



Kod 7
RM 15 sehelai
2 pcs available

Kod 8
RM 15 sehelai
1 pcs available

Kod 9
RM 15 sehelai
1 pcs available


Kod 10
RM 15 sehelai
1 pcs available


Kod 11
RM 15 sehelai
1 pcs available




Kod 12
RM 15 sehelai
1 pcs available



Kod 13
RM 15 sehelai
1 pcs available



Kod 14
RM 15 sehelai
1 pcs available


Kod 15
RM 15 sehelai
3 pcs available

Sesiapa yang berminat untuk beli tudung bawal 3 tones ni, boleh ke page facebook aku Anjung Tudung. Harga setiap tudung bawal 3 tones ni, tak termasuk postage fee ye. 

Untuk postage fee seperti berikut:

1-3 helai : RM 6 / RM 7 (S & S)
4-7 helai : RM 10 / RM 12 ( S & S)

Terima kasih atas sokongan anda semua!!!!


p/s: harap ramailah yg beli tudung aku jual ni :p