Agen Topup Diperlukan!!!

Assalamualaikum dan salam sejahtera kepada semua pembaca...

Lama rasanye tak update blog sebab 5 hari ade program dari Yayasan Bank Rakyat..
Best ke tak?? Haruslah best. Seronok kot sebab dapat jumpa kawan-kawan, dapat banyak ilmu pengetahuan dan dapat jugak menambah pengalaman.  Tak seronok sebab aku sorang je yang umur 24 tahun. Yang lain semua adik-adik.

Untuk entry kali ni, aku nak ajak sesiapa yang berminat untuk jadi agen topup. Tak kisahlah siapa pun. Lagi-lagi pelajar IPT yang duduk kolej. Kadang-kadang nak topup malam-malam kedai kat dalam kolej dah tutup. Jadi, kalau jual topup, boleh topup untuk diri sendiri kan. Aku akan terangkan serba sedikit tentang kelebihan menjadi agen topup ni.

Aku merupakan agen topup salah sebuah syarikat ataupun penyedia server topup tercanggih di Malaysia iaitu ANANA MOBILE.  Terdapat banyak kelebihan server ini. Di antaranya:
1. Sistem yang canggih. Semua modul dapat bekerja secara serentak.

2. Automatik mengalihkan transaksi ke modul yang lain dalam situasi tertentu, contohnya kehabisan stok atau salah pin.

3. Sistem keanggotaan bertingkat, jumlah level tidak terbatas.

4. Boleh menentukan harga khusus untuk anggota atau level tertentu.

5. Selisih harga downline Automatik menjadi komisen yang diproses secara realtime.

6. Jumlah terminal dan modul tidak terbatas.

7. 1 terminal boleh dihubungkan ke beberapa modul, maksudnya 1 handphone/modem boleh digunakan untuk multi function secara bersamaan. Misalnya 1 hanphone digunakan sebagai SMS Center, SMS Sender, SMS Host To Host dan M-Kios sekaligus.

8. Aplikasi mudah digunakan. Administrasi dipaparkan dalam bentuk table yang bisa di-Copy-Paste, dan sesuai keinginan.

9. Format arahan dan balasan boleh disesuaikan sesuai keperluan.

10. Disediakan beberapa format transaksi.

11. Tersedia format khusus untuk transaksi yang bebas kemasukan kredit double, digunakan jika ingin transaksi lebih dari 1 kali dalam 1 hari.

12. Pengaturan waktu transaksi double dalam satuan menit.

13. Mendukung sistem deposit hutang

14. Boleh mendaftarkan downline sendiri, termasuk aktifasi dan blok downline.

15. Boleh transfer kredit ke downline, dengan id atau nombor hp downline.

16. Boleh transaksi lebih dari 1 kali untuk produk dan nilai yang sama, hingga 255/hari.

17. Transaksi double boleh dilakukan per hari atau dengan jangka waktu (dalam menit).

18. Boleh menampilkan nama upline di setiap balasan.

19. Memblok transfer deposit dengan nilai, tujuan dan tarikh yang sama.

20. Laporan-laporan: untung-rugi, statistik penjualan produk, laporan piutang, statistik transaksi per reseller, laporan komisi per reseller. 

Selain itu, ada beberapa ciri yang dapat dibanggakan oleh server ANANA MOBILE:



Kepada sesiapa yang berminat untuk menjadi agen, boleh emailkan sebarang pertanyaan kepada aku di syaza_abrizah@yahoo.com. Pendaftaran agen serendah RM50 sahaja.

p/s:: keterangan lebih lanjut akan diberitahu di email ye..




0 comments: