Contest 4 - Smileeee....

Salam pembaca-pembaca sekalian!!!

Lame jugak aku tak update blog nie. Duduk rumah hati senang kot. Tak payah fikir pasal nak pergi kelas, belajar, kuiz, test, presentation. Kan? Aku duduk rumah nie asyik makan je. Malas nak update blog. Hehehe aku tengok blogger lain ade je idea nak buat entry huhu. Aku layan facebook je lah. Haa sebut pasal facebook ni aku ade sesuatu yang nak share dengan korang semue nie..

Owhkeiy...tengok title tu CONTEST 4 - SMILEEE :)

Aku ade join satu contest nie Nuraisyah's Scarf & Design page. Aku join contest nie untuk suka-suka. Selain tu, disebabkan owner page nie orang Melaka jadi aku pun cuba. Mane tau nasib aku. Tak menang tempat pertama kedua atau ketiga, dapat jadi model. Taklah jauh-jauh owner tu nak cari model kan. Hahaha perasan betul.

Jadi, aku mohon kepada semua pembaca untuk LIKE atau SUKA gambar aku..

First step:


Second step:

Like gambar aku link nie


ok ni gmbr perasan tu...

Tarikh tutup penyertaan nie 20 Februari 2012. Apa lagi pembaca-pembaca semua!!! LIKE atau SUKA gambar aku.

Kepada yang bercita-cita untuk jadi model tudung atau cuba nasib, korang masih boleh hantar gambar dekat email owner tu. Tarikh tutup pun makin dekat, jadi korang kene cecepat tau.!!! Kalau nak suruh aku like, boleh je. PM inbox fb aku. Kepada yang dah like gambar aku, aku nak ucapkan jutaan terima kasih sebab bagi kerjasama. Aku tak tau nak balas ape, cuma boleh ucapkan terima kasih kat korang semue!!!

p/s:: terima kasih yang like gambar aku. terima kasih bebanyak!!!



0 comments: