Pulih kembali...

Alhamdulillah..bersyukur kita kerana dipertemukan kembali dalam blog aku nie..hahaha..
Rasanya seminggu kot aku tak update blog nie...
SEBAB??
 JENG JENG JENG....
Sebab aku demam beb!!Mule2 sakit tekak, pastu start la selsema and batuk..pastu plus badan panas dan sakit kepala..Kejap and kejap dan..Ntahpapentah..hahaha...Nie suara sengau2 lagi nie..Selsema tak baik lagi..Adoii laa..
Bukan aku je yang tak sihat, ahli keluarga aku kat dalam umah nie pun ade yang tak sihat..Sehati dan sejawa sejiwa kan?kan?wa3...
 
SEBAB-SEBAB AKU DEMAM..
  • Keadaan cuaca
Yup keadaan cuaca yang panas hujan hujan panas..Almaklum la sekarang ni Angin Monsun Timur Laut..hahaha ye ye je aku nie..Eii betul la..Walaupun subjek Geografi aku dapat C masa PMR dulu tapi aku ingat lagi..Sebab senang...huhuhu mungkin badan aku nie  lemah tak kuat, tu yang demam selsema semua kot..
  • Bilik banjir
Ye, bilik tidur aku jadi negeri Kedah jap..hohoho...Rumah aku nie ade renovation kat bahagian bumbung..Aku pun tak pasti macamane la tauke tu buat..Bile hujan je, bilik aku pun turut basah...Bukan sekali dua, tapi da tiga kali da..Asik la dok mengalihkan buku karpet semua bagai..Tengok..tengok..,sampai demam aku..Selamatlah emak ngan adik-adik laki aku tolong sekali..Kalau tak...(kontang-kanting la aku)..
  •  Sebab-sebab lain aku tak tau..wa3
 
 Bile aku bukak je blog, wah!!!followers makin bertambah..Alhamdulillah..Walaupun tak la seramai mane pun, janji bertambah kan?huhu..Terima kasih ye followers..I will follow you yeah!!don't worry...
 
Then, Bel ade tag aku pulak..Masuk satu contest wat peace..Gambar peace mane pulak aku nak pertandingkan nie..Masih konfius dan masih mencari gambar mane yang owhkeiy..Tarikh tutup penyertaan tak salah aku 1 Januari 2011..lambat lagi kot..hehehe...Kalau tak join pun tak pe kan Bel..hoho...
 
Owhkeiy beb!!Doakan aku supaya kembali normal pulih sepenuhnya..Yela, tinggal bape hari lagi nie aku akan masuk sem baru..Haisshh...tahun baru sem baru azam baru..
 
Semua baru!!hahaha..

Chau Chin Chau...

p/s:Demam bola kot..Go Malayisa!!




4 comments:

ekmal said...

kire ko dh bersedia nk formspring aku la ni?haha

yana d'zone said...

sila makan ubat and take care ye yayang~~

Schaza Abieyza said...

ekmal:hahaha bsedia la myediakn jwpn utk soaln2 aq...

Schaza Abieyza said...

yna d'zone:ye..time kasih syg...