Alhamdulillah, bertunang jua..

Dengan pakaian ala-ala baju kurung yang pernah dipakai 
mase hari konvo dan hari raye,
Dengan pelamin kecil tema hitam putih yang cantik,
Dihiasi kiri dan kanan bunga penambah seri,
Senyuman yang pasti membuat sesiape tertawan,
 
Chewah!!!
 
INILAH DIA...
 
 
 
 
 Jeng jeng jeng...Akhirnya aku da bertunang!!!!ngeee..
Cantik tak?hahaha tak cantik pun... Tak padan betul baju ngan pelamin tuh..
Owh tak cantik ek??dush dush...hamek!!..
Cube la puji aku sikit...
Caye tak?caye tak?? Caye la..
Nie muke putih suci nie,tak kan tipu pulak..
Kalau tipu pun sikit-sikit jer (ayat Nabil Raja Lawak)..


Hahaha gile la kalau si bieyza nie da bertunang..
Aku merase kan agak awal tahun la kalau die dah bertunang..
Kakak aku lum bertunang lagi, tak kan aku da langkah bendul kot...
Alang-alang aku langkah bendul,baik aku langkah balak..wa3 
 
Betul tak pe yang aku cakap...
Eii betul la...Aku kene tunggu kakak-kakak abang aku dulu..
Takkan la tetibe aku yang kawen dulu..
Tak pe, bagi peluang dulu kepada diorang..
Sampai mase nanti, giliran aku pulak..
 
 
 Sebenarnya bukan aku yang bertunang la..
Sepupu aku yang bertunang..
 Hehehe suke kan nak wat kecoh ngan kontroversi..
Dush..dush..kene kat aku skali..


Huhuhu meriah tau die bertunang...
Siap ade pelamin bagai..
Tu aku dok siap posing kat pelamin tuhh..
Hehe kot-kot la pasni aku pulak yang bertunang..
Hahaha perasan betul si bieyza nie..
Rombongan merisik pun tak sampai-sampai lagi..

Tahniah kepada sepupu aku nie..
Muda lagi da bertunang,tahun depan kawen la tuh..
Memang la bertunang awal sebab tunang die da 29 tahun,
Memang da bersedia untuk berkahwin ntah ape semue nie bagai..
TAHNIAH AND CONGRATULATION!!!
(bukan same ke congratulation ngan tahniah tuhh)

Disebabkan sedare-mare,aku ngan keluarga aku datang awal..
Datang untuk tolong skit-skit ape yang boleh dibuat..
Nak kate awal tu, tak la awal mane pun..
Dalam pukul 6 petang kitorang sampai..
Majlis lepas maghrib, dalam kul 8 malam pihak lelaki datang..
 
 
Tengok-tengok rajin tak aku...huhuhu
Isi kuih je tuhh..ape la sangat kan..
Haa yang kat belakang tu mak...
Patutnye kakak aku pun ade tolong skali kat depan aku..
Gambar tak termasuk skali kot..hehehe
 
Bukan tu je aku wat tau...
 


Dok pakai cantik-cantik kene basuh pinggan beb!!
hahaha nie bergambar je lebih..
Mane kene basuh..huhu 
Kalau kene pun  3 4 pinggan je..hehehe
Adik aku kesian kot kat aku, die continue balik..
Yela, diorang kate aku tak tolong diorang,
tu aku dok kat situ tolong diorang..
Jadinyee......
memang adik-adik aku la yang membasuh segala pinggan-mangkuk yang kotor..


Memang aku tabik spring la kat adik-adik aku...
Rajin bangat tolong buat keje nie..
Untung la aku ade adik laki 4 orang nie..
 
(gambar gegau lur)

Haa gambar kat bawah nie pulak..
Aku ngan sepupu aku dok posing-posing kat pelamin tuh..
Antara tiga orang nie, aku paling tua berusia skit la..
hehehe..skit je beb..
PEACE!!!
 
Chow dulu beb..
ADIOS!!


 
p/s:macam tak sabar pulak nak kawen si bieyza nie...
 
 
 


 

0 comments: